O nama

SZR “ COBRA LEATHER “ je porodično preduzeće osnovano 1998. god. kao zanatska radnja za izradu i popravku predmeta od kože.
Vremenom, tržište se postepeno širilo pa tako i naš proizvodni asortiman.

Sada je to zanatska radionica sa velikim brojem sopstvenih proizvoda, poslovnih partnera i klijenata u zemlji.

Naša osnovna delatnost je ručna izrada kožne galanterije, što iziskuje sporije vreme izrade proizvoda, gde je pri tom svaki proizvod na neki način unikat.
Ukoliko to tržište iziskuje ili pojedini poslovni partneri, naša radionica, takođe, može proizvesti i veće količine određenog proizvoda.

Što se samog načina izrade tiče, da bi se došlo do gotovog proizvoda, moraju se proći određene etape u proizvodnji:
Prva etapa je ručno krojenje prirodne kože i ostalih materijala, od strane vrsnih majstora. Zatim, ručno sastavljenje svih iskrojenih delova, pri čemu se koriste razni ručni i sarački alati. Na posletku, šivenje raznim mašinama u zavisnosti od zadate operacije.

Osnovni proizvodi u našem asortimanu su: muške i ženske torbice, novčanici, kaiševi, razne futrole za naočare i olovke, kao i holderi za kartice i dokumenta.

Osim modne, jedan deo našeg asortimana čini poslovna galanterija, koju krase elegancija i vrhunski kvalitet.

Prednost našeg preduzeća je veliko znanje i iskustvo u izradi, kvalitetna radna snaga, timski rad i stalno unapredjenje proizvodnje, prodaje i kreativnosti. Naš kreativni tim pred svaku sezonu priprema i realizuje nove kolekcije u aktuelnim bojama koje prate trenutne modne trendove.

SZR “ COBRA LEATHER “ poseduje Sertifikat za ručni rad, u kategoriji starih zanata, koji dodeljuje Ministarstvo Privrede Republike Srbije.

Primarni cilj poslovanja preduzeća je stvaranje visokog kvaliteta proizvoda i ispunjenje potreba, zelja i zahteva načih potrošača. Odnos prema klijentima je baziran na poverenju i kvalitetu, a na tržištu se izdvajamo po tome što u svojoj ponudi imamo širok spektar boja i tekstura koža, tako da možemo zadovoljiti potrebe svakog kupca.

Naša firma, u proizvodnji, koristi isključivo prirodnu kožu i najbolje sirovine domaćih i stranih dobavljaca, što omogućuje finu izradu i visok kvalitet proizvoda.

Svi naši proizvodi se mogu raditi i sa logom naručioca i kao takvi predstavljati unikatni poslovni poklon.

Osim ponude naših proizvoda, postoji mogućnost izrade i nekih drugih uzoraka i proizvoda na zahtev kupca, a na koje je moguće utisnuti logo željene firme. Stoga, moguće je ostvariti partnerstvo sa bilo kojom firmom kojoj je potreban reklamni material elegantnog tipa i visokog kvaliteta.